ONZE installatiewerkzaamheden IN Midden-Nederland

Bij Beumer Installatietechniek werken veelzijdige vakmannen voor allerhande installatiewerkzaamheden. Wij bieden een breed pakket aan diensten voor particulieren en bedrijven. Naast reguliere werkzaamheden zijn wij ook een bereikbaar voor lekkages, problemen of reparaties. Heeft u direct onze hulp nodig? Bel dan 0318 - 632 856 voor de omgeving van Ede of 033 - 494 11 62 voor de regio Amersfoort.

Storingen & Onderhoud

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Bekijk onze diensten en services hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden, het soort werkzaamheden of een prijsopgave voor uw klus of reparatie. Heeft u een specifieke opdracht die niet op deze pagina vermeld staat? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Neem direct contact op

Cv-ketels

Hoewel vaak onopvallend weggestopt, is het hart van uw huis de cv-ketel. Problemen met uw cv-ketel kunnen een hoop ongemak en irritatie veroorzaken. Met regelmatige inspectie en onderhoud van uw ketel of boiler komt u niet voor koude verrassingen te staan. 


Beumer zorgt voor de installatie en het onderhoud van cv-ketels, centrale verwarming en andere gas-, elektra- en waterinstallaties, zoals vloerverwarming.


Wij zijn Nefit Premium dealer en Remeha dealer.

Gas

Gas aansluiten moet altijd veilig en professioneel gebeuren. Laat uw gas aansluiten door een vakman van Beumer Installatietechniek. Wij zorgen ervoor dat er geen gevaarlijk situaties ontstaan. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aansluiting.
Ruikt u gas in uw huis? Dan dient u de gaskraan af te sluiten en zoveel mogelijk ramen opzetten. Schakel na het afsluiten van de gaskraan de hulp in van onze erkende loodgieters. Wij kunnen het gaslek in uw bestaande aansluiting opsporen en direct verhelpen.

installatie Warmtepompen / airco

Een warmtepomp is een elektrische vervanging voor een cv-ketel. Het systeem haalt energie van buiten en gebruikt dit voor onder andere verwarming en warm water. Doordat een warmtepomp gebruikmaakt van energie uit de omgeving, zoals zon en/of wind, is het een duurzaam energiebesparend alternatief voor een gas gestookte cv-ketel. 


Om deze reden verstrekt de overheid subsidie op de aanschaf van een warmtepomp. Goed voor het milieu én uw portemonnee. 

Ook voor aanvragen offertes van airco voor zakelijk en particulier kunt bij ons terecht.

Wij zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf.

Dakwerk

Ook voor nieuwe dakbedekkingen, zoals lood en zink, bent u bij ons aan het goede adres. Zo houdt u een waterdicht en tochtvrij huis. Als de blaadjes vallen, is harken niet het enige onderhoud wat noodzakelijk is. Wist u dat ophopingen van bladeren en vuil in dakgoten verstoppingen en lekkages kunnen veroorzaken? Laat het onderhoud en de inspectie van uw dak en dakgoten aan ons over en voorkom lekkage, schimmel en vochtplekken.


Voor nieuwe dakbedekking zoals bitume, EPDM, lood en zink daken, bent u bij ons aan het goede adres.

Sanitair en leidingen

Gaat u bouwen of verbouwen? Wij nemen u graag werk uit handen! Zo draaien wij onze hand niet om voor specialistische aanleg van sanitair en leidingen en gebruiken hiervoor alleen de beste materialen. Ook aanpassingen aan uw (nieuwe) keuken of badruimtes, installatie van meterkasten en andere elektrotechnische installaties behoren tot onze expertise. 


Daarnaast kunnen wij uw leidingen veilig en deskundig reinigen als er sprake is van legionellabacterie.

Elektra

Voor de aanleg en het onderhoud van uw elektrische installaties kiest u voor Beumer Installatietechniek. Wij zijn de allround installateur voor uw woning of bedrijf. Daarnaast zorgt een goed aangesloten elektrische installatie zorgt voor veiligheid in uw huis of bedrijf. Wij helpen en adviseren u over de aanleg en renovatie van installaties. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de kleinere klussen zoals het aansluiten van stopcontacten of het installeren van rookmelders.

Waterontharding

De kwaliteit van drinkwater in Nederland is uitermate goed, maar helaas kan het hoge kalkgehalte in het water nadelige gevolgen hebben. Denk aan hardnekkige kalkaanslag in de badkamer op de douchewanden en kranen of de opbouwende kalkaanslag in apparaten die water gebruiken.


Er bestaan diverse soorten waterontharders voor particulier gebruik. Elke situatie is anders, dus wij kijken samen met u naar een passende oplossing. 

Klimaatbeheersing en Luchtbehandeling

Misschien merkt u het wel eens: prikkende ogen of hoofdpijn na een lange dag op kantoor. Of is uw woning tijdens de zomer net een sauna? Een goed binnenklimaat in de ruimtes waar u veel tijd doorbrengt, is belangrijk om u gezond en energiek te voelen. 


Door luchtbehandeling zoals verversen, verwarmen, koelen, bevochtigen of juist ontvochtigen, zorgen we voor een comfortabele atmosfeer waarin u optimaal kunt presteren.