Diensten van Loodgieters- en CV Bedrijf Beumer

De veelzijdige vakman voor allerhande installateurswerkzaamheden.

Loodgieters- en CV Bedrijf Beumer biedt een breed pakket aan diensten aan voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste diensten.

Heeft u iets niet kunnen terugvinden? Bel 0318 - 632856 (locatie Ede) of 033-4941162 (locatie Amersfoort) of stuur een bericht.

Uw cv-ketel in orde, zo zit u er zeker warmpjes bij

Met regelmatige inspectie en onderhoud van uw ketels komt u niet voor koude verrassingen te staan. Loodgieters- en CV bedrijf Beumer zorgt voor de installatie van cv-ketels, centrale verwarming en andere gas-, water- en elektra-installaties. Vloerverwarming is energiebesparend, zorgt voor een goede temperatuurverdeling en is gezond voor mensen met allergieproblemen of astma.

Houd uw huis droog met goed dakwerk

Wist u dat ophopingen van bladeren en vuil verstoppingen en lekkages kunnen veroorzaken? Laat het onderhoud en de inspectie van uw dak en dakgoot aan ons over en voorkom lekkende daken en vochtplekken. Ook nieuwe dakbedekkingen, zoals lood en zink, brengen we voor u aan. Zo houdt u een waterdicht en tochtvrij huis.

Vitaal en aangenaam: gezonde lucht

Misschien merkt u het wel eens, prikkende ogen en een zeurende hoofdpijn na een lange dag op kantoor. Een goed binnenklimaat in bedrijf en woning is belangrijk om ons gezond en energiek te voelen. Door luchtbehandeling (verversen, verwarmen, koelen, bevochtigen of juist ontvochtigen) zorgen we voor een comfortabele binnenlucht waarin u optimaal kunt presteren. Zo installeren we bijvoorbeeld airconditioners bij u thuis en op kantoor.

De allround vakman

Gaat u bouwen of verbouwen? Onze specialisten nemen u diverse werkzaamheden uit handen. Bijvoorbeeld de aanleg van goede kwaliteit sanitair en leidingen, aanpassingen voor uw (nieuwe) keuken, installatie van de meterkast of andere werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Ook verlossen wij uw huis of pand van legionella.

duurzame energie

Warmtepompen

Een warmtepomp is een elektrische, milieuvriendelijke vervanging voor een cv-ketel. Een warmtepomp haalt warmte van buiten en gebruikt deze warmte voor verwarming en warm water. Een warmtepomp maakt voor het grootste deel gebruik van "gratis" hernieuwbare energie uit de omgeving. Omdat het een duurzaam energiebesparend alternatief is voor een gas gestookte cv ketel, geeft de overheid momenteel dan ook subsidie op het kopen van een warmtepomp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen:

  • Het is duurzaam, er is maar weinig stroom nodig om je huis te verwarmen.
  • Comfort in huis, als je huis goed geïnsoleerd is, is de temperatuur heel constant. In de winter blijft het lekker warm, en in de zomer koel.
  • Een lucht-water warmtepomp kan in sommige gevallen ook koelen, handig voor in de zomer.

Nadelen:

  • De aanschaf van een warmtepomp is hoger dan de aanschaf van een gas gestookte cv-ketel.
  • Een warmtepomp werkt niet hetzelfde als een cv-ketel. Met een lage temperatuur kun je niet zomaar een graad bijstellen, dat is even wennen.
  • Warmtepompen en de bijbehorende onderdelen nemen veel ruimte in beslag.

Warmtepompen

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert

Sterkin

(Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers

VCA

Ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Uneto VNI

Nefit is al meer dan dertig jaar het meest verkochte merk merk HR-toestel.

Nefit

SEI is ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector.

SEI

Remeha is al 75 jaar innovatief op het gebied van ketels.

Remeha