STORINGSDIENST IN DE REGIO Ede EN Amersfoort

Voor vakkundige loodgieterswerkzaamheden, onderhoud of installatie van cv-ketels en koel- of verwarmingssystemen, bent u bij Beumer aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in allerhande installatie- en onderhoudswerkzaamheden in de regio’s Ede en Amersfoort. Voor vaste klanten  zijn wij bereikbaar voor storingen.

Ik wil een afspraak maken

Tips voor het melden van een storing

Belt u om een storing aan uw installatie door te geven? Dan is het handig als u tijdens het telefoongesprek de volgende gegevens bij de hand heeft: 

  • Merk en typenummer van het apparaat dat de storing heeft
  • Welke cijfers of lampjes het display aangeeft
  • Wanneer de laatste onderhoudsbeurt is geweest


Hoe meer informatie u voor ons heeft, hoe sneller wij het probleem kunnen verhelpen!


Wat kunt u zelf doen?
Laat elk jaar uw cv-ketel en dakbedekking controleren en onderhouden. Onze installateurs komen langs wanneer het u uitkomt en voeren een grondige inspectie en eventueel onderhoudswerkzaamheden uit, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

TIP: Thermostaat goed instellen

Veel mensen laten de kamerthermostaat het gehele jaar op dezelfde temperatuur of op hetzelfde weekprogramma staan. Als 's nachts de temperatuur daalt kan het zijn dat uw cv-ketel aanslaat. Zonde, want zo verspilt u onnodig energie. 

Afhankelijk van het type thermostaat dat u in huis heeft, kunt u het programma aanpassen of op zomerstand zetten zodat de thermostaat niet onnodig aanslaat. Heeft u geen idee welke thermostaat u heeft? Dan kunt u de minimum temperatuur standaard op 16 graden instellen. 


Neem contact met ons op voor meer informatie!